Konyaspor'da veliaht krizi

Konyaspor'da veliaht krizi
Atiker Konyaspor’da Fenerbahçe galibiyetine rağmen sular durulmuyor. Yeni yönetime seçilen avukat Mehmet Ali Gökhan’ın tartışmaları devam ederken başkan Ahmet Şan’ın oğlu Burhan Şan’ın sosyal medya paylaşımı taraftarı ayağa kaldırdı

Bu sezon Atiker Konyaspor için senaryolar farklı gelişiyor. Yeşil-beyazlılar geçen sezon elde edilen 3.’lüğün ardından bu sezon saha içinde olduğu kadar saha dışında da ciddi sıkıntılar yaşıyor. Yönetimsel anlamda zaman zaman tökezlemeler yaşayan yeşil-beyazlılar özellikle son iki ayda yaşadığı gelişmelerle dikkatleri üzerine çekti. Başkan ve Aykut Kocaman arasında yaşanan gerilim, resmi siteden yapılan açıklama, önemli isimlerin yeni yönetimde yer almaması derken nur topu gibi bir kriz daha Konyaspor’un kucağında kaldı.

TARTIŞMA YARATAN LİSTE

Hafta içinde yapılan olağan genel kurulda yeni bir yönetim oluşturulurken, önemli isimlerin listede yer almaması eleştirilirken, genç bir isim herkesin dikkatini çekti. Galatasaray paylaşımlarıyla dikkat çeken avukat Mehmet Ali Gökhan, listeye girerken genç isim Konya’nın en çok tartışılan isimlerinden biri haline geldi. Hem taraftarı olduğu takım hem de başkanın oğlunun kontenjanıyla listeye girmesi spor kamuoyunda en çok eleştirilen konulardan oldu. Fenerbahçe galibiyetiyle Mehmet Ali Gökhan ismi biraz küllenirken, Ahmet Şan’ın oğlu Burhan Şan’ın yaptığı paylaşım ateşi bir kez daha harladı.

TARAFTAR AYAĞA KALKTI

Fenerbahçe galibiyetiyle Gökhan’a karşı tepkiler biraz azalırken, başkan Ahmet Şan’ın oğlu Burhan Şan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşım bir anda tartışmaları yeniden alevlendirdi. Şan, Mehmet Ali Gökhan ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını kullanarak, “İt ürür kervan yürür müydü neydi” ve Galatasaraylılar tarafından kullanılan “bey diyeceksiniz” paylaşımı Konyaspor taraftarını ayağa kaldırdı. Taraftarlar bu paylaşım sonrası bir kez daha ayağa kalkarken, haddini aşan bu açıklama için özür bekliyor. Konyaspor’un kişilerin özel mülkiyeti olmadığına dikkat çeken taraftarlar Ahmet Şan ve Burhan Şan’ı sert bir dille uyardılar. (İbrahim Yapıcı)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum