Konyaspor’dan basına iftar

Konyaspor’dan basına iftar
Torku Konyaspor yönetimi, basın mensupları ile iftarda bir araya geldi

Torku Konyaspor yönetimi, basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. Yeşil-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Ahmet Baydar tarafından düzenlenen iftar programı, Arena Restorant’ında gerçekleşti. İftar yemeğine Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, As Başkanlardan Mustafa Oral ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Sertaç Tuza ve çok sayıda basın mensubu katıldı. İftar sonrası konuşan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, “Konya basınının her zaman desteğini yanımızda hissediyoruz. Malum transfer dönemi ve bu dönemde bazı ufak tefek sorunlar yaşanabiliyor. Ama hepimizin ortak paydası Konyaspor’umuzun başarısı. Bunun için hep birlikte çalışıyoruz. İnşallah değerli basınımızın aracılığıyla camiamıza ve taraftarlarımıza bundan sonra daha güzel haberler duyurup, birlikte başarılar yaşayacağız” dedi.

Şan, ayrıca 6 Temmuz itibariyle başlayan ‘Yeni Sezon Kombine Satışları’nda geçtiğimiz sezonki kart sahiplerinin öncelikli olduğunu ve 13 Temmuz’dan itibaren genel satışın başlayacağını ve taraftarların kombine satışlarına ilgi göstereceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.