KONYASPOR'DAN BRAGA'YA STAT CEVABI

KONYASPOR'DAN BRAGA'YA STAT CEVABI
Atiker Konyaspor'un resmi twitter hesabı, Braga'nın "Evinize bayıldık" twitine esprili bir şekilde yanıt verdi

Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın son hazırlıklarını Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda yapan Braga, antrenmandan fotoğraf paylaşıp "Evinize bayıldık, yarın için hazırız" paylaşımında bulunmuştu. Temsilcimizin bu paylaşıma yanıtı sabah saatlerinde geldi. Konyaspor'un resmi twitter hesabı, Braga'nın paylaşımını alıntıladı ve Portekiz ekibinin maçlarını oynadığı Estadio Axa'ya atıfta bulunarak "Sizinki kadar doğal değil ama bu kadarı yeterli, teşekkürler" diyerek esprili bir cevap verdi.

Braga'nın paylaşımı;

braganin-paylasimi.jpg

Konyaspor'un cevabı;

konyasporun-cevabi.jpg

 

BRAGA'NIN STADI ÇOK FARKLI

Braga'nın maçlarını oynadığı Estadio Axa, özellikleri ve ilginç mimarisiyle dikkat çekiyor. Kayalıkların oyularak yapıldığı stat, yakınında bulunan maden ocağı nedeniyle Türkçe olarak "Madenci" lakabıyla biliniyor. Doğa ile mimarinin iç içe geçtiği statta skor tabelası da kale arkasındaki kayalıkların üzerinde bulunuyor. Kale arkasında tribünler yerine kayalıkların olduğu statta, hem futbol oynamak hem de maç seyretmek ilginç bir deneyim oluyor. (Emre Tanrıver)

skor-tabelasi.jpgbraga-stat-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.