Konyaspor’dan demokrasi nöbeti

Konyaspor’dan demokrasi nöbeti
Konyaspor yönetimini ve futbolcuları demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Konyaspor yönetimini ve futbolcuları demokrasi nöbetini sürdürüyor. Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu üyeleri ile oyuncuları Mevlana Meydanı’nda demokrasi nöbetine katıldı ve Konyalılara hitap etti. Yeşil-beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri ve futbolculardan Kaya Tarakçı, Ali Dere ve Can Demir Aktav Mevlana Meydanı’nı dolduran kalabalığa seslendi. Meydanı dolduran Konyalılara hitap eden Başkan Şan, Konyaspor olarak demokrasinin yanında olduklarını belirterek, demokrasi nöbetinde olan tüm Konyalılara taraftarlara teşekkür etti.

Atiker Konyaspor’un deneyimli oyuncusu Kaya Tarakçı yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi ülke bütünlüğüne, huzuruna, istikbaline ve milli iradeye büyük bir ihanet girişiminde bulunulduğunu söyledi. Kaya, “15 Temmuz gecesi ülkemizin bütünlüğüne, huzuruna, istikbaline ve milli iradeye büyük bir  ihanet girişiminde bulunulmuştur. Çok şükür ki vatanını milletini seven helal süt emmiş helal lokma yemiş binlerce güvenlik görevlisi ve milyonlarca vatanperverin kararlı dik duruşu sayesinde bu topraklarda büyük bir destan yazılmıştır. Tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi aziz milletimiz, demokrasiyi kesintiye uğratacak ve milli iradeyi yerle bir edecek bu girişime canını hiçe sayarak karşılık vermiştir. Bu milletle ne kadar gurur duysak azdır. Bizler Konyaspor camiası olarak gece gündüz meydanları boş bırakmayan gönülleri vatan sevgisiyle dolu halkımızın darbeci zihniyete karşı verdiği onurlu mesajın ve ihtarın sonuna kadar arkasındayız. Konyasporlu futbolcu arkadaşlarım kardeşlerim adına hepinizi saygıyla minnetle şükranla selamlıyorum” 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.