Konyasporlu Taraftarlar Kazada Hayatını Kaybetti

Konyasporlu Taraftarlar Kazada Hayatını Kaybetti
Konya Antalya yolu Akseki mevkinde meydana gelen kazada otomobil ile kamyon çarpıştı.

Kaza sonrası Fikri Türkay (33) ile  Mustafa Külcü (33) hayatını kaybetti.

Kaza, dün gece saatlerinde  Akseki-Manavgat karayolu Manayıt Mevkii´nde meydana geldi. Fikri Türkalp yönetimindeki 34 RK 2781 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Y.K. yönetimindeki 06 CFH 67 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan Fikri Türkalp ile Mustafa Külcü feci şekilde can verdi.
Kaza ardından olay yerine gelen ekiplerin çalışmalarıyla sıkıştıkları araçtan cansız bedenleri çıkarıldı. Fikri Türkay ve Mustafa Külcü´nün cenazesi morga konuldu. Kamyon sürücüsü Y.K. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşımda belli zaman dururken olay yerinde inceleme yapılana kadar trafik tek şeritten kontrollü şekilde devam etti.

Öte yandan Fikri Türkalp ve Mustafa Külcü'nün Konyaspor taraftarı olduğu Nalçacılılar Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden olduğu öğrenildi.

image-uploaded-from-ios-8.png

Yaşanan talihsiz kazanın ardından Konyaspor Resmi sayfası biraçıklama yaptı. Yapılan açıklama ;

'' Nalçacılılar Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden Fikri Türkalp ve Mustafa Külcü’nün Akseki’de bir trafik kazası geçirdiklerini ve neticesinde hayatlarını maalesef kaybettiklerini büyük üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız.

Külcü ve Türkalp’e Allah’tan rahmet, başta ailesi, yakınları olmak üzere, dernek başkanı İbrahim Apalı’ya yönetim kurulu üyelerine ve Atiker Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun.

ATİKER KONYASPOR KULÜBÜ ''   Denildi. (Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.