Konyaspor’u bekleyecekler

Konyaspor’u bekleyecekler
Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Güney, transfer sezonunu hareketli geçirmeyeceklerini dile getirirken, hareketliliği Konyaspor ile yapacakları oyuncu alışverişinin belirleyeceğine dikkat çekti

Spor Toto 2. Lig’deki temsilcimiz Anadolu Selçukspor, yeni sezon transfer çalışmalarına kalmasını istediği oyuncuların görüşmeleriyle başladı. Geçtiğimiz hafta yurtdışından getirdiği gurbetçi oyuncularla ön hazırlık kampı düzenleyen yeşil-beyazlı ekip, bu kampta birçok genç oyuncuyu beğenmişti. Yavru kartal, bu kampın ardından 5 futbolcu ile anlaştı. Temsilcimiz, transfer döneminin açılmasıyla birlikte futbolcularla resmi sözleşme imzalayacak. 

“5 GURBETÇİ FUTBOLCUYLA ANLAŞTIK”

Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Güney, ön hazırlık kampının verimli geçtiğini belirterek, 30’a yakın oyuncunun içinden 5 yetenekli futbolcuyu tespit ettiklerini söyledi. Takıma uygun olabilecek ve gelecek vaat eden 1997-98 doğumlu oyuncuları kadroya katmayı başardıklarını ifade eden Başkan Güney, “Yurtdışından getirdiğimiz gurbetçi futbolcularımız Konya’yı çok sevdi. Aralarından 5 tanesini seçtik. Takımla başlayacak kampta yer alacaklar. Sözleşmeleri transfer döneminin açılmasıyla imzalayacağız” dedi.

“ALİ DERE İLE GURUR DUYUYORUZ”

Atiker Konyaspor’un pilot takımı olarak genç bir kadro ile yeni sezona başlamayı hedeflediklerini belirten Başkan Güney, asıl hedeflerinin A takıma futbolcu yetiştirebilmek olduğunu söyledi. Bunu başarmak için çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Güney, “Geçtiğimiz sezon bizde oynayan Ali Dere Malatyaspor ile anlaştı. Bu bize çok büyük bir gurur verdi. Onunla birlikte Oğuz, Manisaspor ile anlaşmak üzere. Oyuncularımız bir üst lige veya Süper Lig’e gittiği zaman biz onur duyuyoruz. Bununla birlikte Konyaspor’a da birkaç tane futbolcu verirsek bizden mutlusu olamaz” dedi.

“REŞİT AKÇAY’LA GÖRÜŞTÜK”

Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ile görüştüklerini ifade eden Mehmet Güney, tecrübeli hocanın genç futbolcular için büyük bir avantaj olduğunu vurguladı. Mustafa Reşit Akçay altyapıya önem verdiğini belirten Güney, “Mustafa Hoca gelip tesislerimizi inceleyip oyuncularımız hakkında bilgi aldı. Kendisiyle de bir görüşmem oldu. Konyaspor’dan daha çok altyapıdaki gelişecek oyuncularla ilgilendiğini söyleyebilirim. Konyaspor’un kapına katılacak futbolcularımızı da beraber belirledik. Gençler için büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum” dedi.

“TRANSFERDE ACELECİ OLMAYACAĞIZ”

Yeşil-beyazlıların normal kamp döneminin 7 Temmuz’da başlayacağını ifade eden Mehmet Güney, transfer döneminde de aceleci olmayacaklarını söyledi. Şu an 17 futbolcunun sözleşmesinin devam ettiğini vurgulayan Güney, “Onlarla birlikte 7 Temmuz’da toplanacağız. İlk kampımızı Konya’da gerçekleştireceğiz. Konyaspor’un kampına katılacak futbolcularımız var ve aynı şekilde onlardan da bize gelecek futbolcular olacak. Bu nedenle transfer döneminde çok aceleci olmayacağız” dedi.

(Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.