“Konyaspor’u bırakmam”

“Konyaspor’u bırakmam”
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, günlerdir beklenen cevabı verdi. Fenerbahçe ile adı geçen ve takımdan ayrılabileceği konuşulan tecrübeli teknik adam, hiçbir yere gitmeyeceğini ve yeni sezona Konyaspor’un başında çıkacağını söyledi.

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için en kuvvetli aday olarak gösterilen Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor’u bırakmadı. 2014 yılından bu yana yeşil-beyazlı ekibin başında bulunan ve kulüp tarihinin en iyi sezonunu yaşatan 51 yaşındaki tecrübeli teknik adam, son günlerde takımdan ayrılabileceği konuşuluyordu. Sarı-lacivertli kulüp yöneticilerinin Kocaman ile bir görüşme gerçekleştirmesi, yeşil-beyazlı ekibin yüreğini ağzına getirse de Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor ile sözleşmesinin devam ettiğini ve bırakmasının doğru olmayacağını söyleyerek teklifi reddetti. Fenerbahçe’nin Advocaat ile anlaşmasının ardından yeşil-beyazlı taraftarlar da rahat bir nefes almış oldu.

ALİ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

Ali Yıldırım ile görüşen Aykut Kocaman’ın Konyaspor’u yarı yolda bırakmamak için teklifi reddetti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’in kardeşi Ali Yıldırım ile bir görüşme yapan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yapılan görüşmede yeşil-beyazlı ekibi yarı yolda bırakmak istemediğini söyledi. Aykut Kocaman takımı Atiker Konyaspor’dan sezonun başlamasına günler kala ayrılmayı doğru bulmadı. Tecrübeli çalıştırıcı, Konyaspor’u yarı yolda bırakmanın kişiliğiyle çelişeceğini söyleyerek teklifi reddetti. Yeşil-beyazlı ekiple yeni sezon planlamasını yapan Kocaman, önümüzdeki sezonda Konyaspor’da kalacak.

TARAFTAR SAHİP ÇIKTI

Yeşil-beyazlı taraftarlar, Aykut Kocaman’ın takımda kalması yönünde sevgi gösterilerinde bulundular. Konyasporlu taraftarların gönlünde taht kuran Aykut Kocaman’ı bırakmak istemeyen taraftarlar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla Kocaman’ın gitmesini istemediklerini söylediler. Taraftarlar ayrıca Twitter üzerinden #KonyasporAykutKocamanınNamusudur hastag’ini oluşturarak seslerini tüm Türkiye’ye duyurdular.

 

 

 

 

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.