Konyaspor'un 10 yıllık hasreti

Konyaspor'un 10 yıllık hasreti
Atiker Konyaspor, pazar günü konuk edeceği Başakşehir’i Süper Lig’de sadece 10 yıl önce mağlup edebildi. Yeşil-beyazlılar, 2007-2008 sezonunda 3-2’lik skorla galip gelirken, o günden bu yana rakibini ligde mağlup edemedi

Haftalar sonra Adanaspor’u mağlup ederek moral bulan Atiker Konyaspor, gözünü Başakşehir karşılaşmasına çevirdi. 3 puanın moraliyle çalışmalara başlayan yeşil-beyazlılar, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle düşünceli. Eksiklerin yerine takımı takviye eden teknik heyet rakibini mağlup ederek, yeniden çıkışa geçmenin peşinde.

GALİBİYETİ UNUTTU

Atiker Konyaspor, son yıllarda yakaladığı çıkışla ligin kalburüstü takımlarından biri haline gelirken, Başakşehir karşısında ilginç bir istatistiğe sahip. Yeşil-beyazlılar, rakibini ligde yıllardır mağlup edemiyor. İki takım arasındaki maçlar zaman zaman iyi mücadelelere sahne olurken, zaman zaman da farklı mağlubiyetler aldığımız maçlar haline dönüşüyor. Yeşil-beyazlılar rakibini en son 2007-2008 sezonunda 3-2 ile geçerken, o tarihten bu yana Başakşehir’e karşı galibiyeti yok.

ŞANSSIZLIĞI KIRMA PEŞİNDE

Yeşil-beyazlı takım 2007 ekiminde rakibini 3-2 geçerken, golleri Washington Silva (2) ve Murat Hacıoğlu kaydetmişti. 10 yıldır rakibini ligde mağlup edemeyen yeşil-beyazlılar, bu pazar hem rakibini hem de makus talihini yenmenin peşinde. Teknik heyet bu istatistikleri oyuncularla paylaşırken, 10 yıllık hasreti bitiren kadro olmaları yönündü telkinde bulunuyorlar. (ULAŞ İNBAŞI)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.