Konyaspor'un 4 oyuncusuna milli davet

Konyaspor'un 4 oyuncusuna milli davet
Atiker Konyaspor'un 4 yabancı oyuncusu ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.

Atiker Konyaspor'un 4 yabancı oyuncusu ülkelerinin milli takımlarına davet edildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Nejc Skubic, Amir Hadziahmetovic, Patrick Carlgren ve Wilfred Moke ülkelerinin milli takımlarına çağrıldı.

Kulüpten konuyla ilgili açıklama şöyle:

"

Atiker Konyaspor’umuzda, 4 oyuncumuz ülke milli takımlarının oynayacakları 2018 Dünya Kupası Grup Eleme ve hazırlık maçlarının aday kadrolarına davet edildi.

Oyuncumuz Nejc Skubic; Slovenya’nın 1 Eylül’de Slovakya, 4 Eylül’de ise Litvanya ile oynayacağı maçlar, Amir Hadziahmetovic; Bosna-Hersek U21 Takımının 1 Eylül’de Romanya ile yapacağı 2019 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme ve 5 Eylül’de Karadağ ile oynayacağı dostluk maçı, Patrik Calgren; İsveç Milli Takımının 28 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasındaki kampı, Wilfred Moke ise Kongo’nun 1 ve 5 Eylül tarihlerinde Tunus ile yapacağı Dünya kupası Grup Eleme maçlarının aday kadrolarına çağrıldı."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.