Konyaspor'un Faslı rüyası yine gerçekleşmedi

Konyaspor'un Faslı rüyası yine gerçekleşmedi
Kulüp tarihinde 40 ülkeden 90 yabancı futbolcu bulunan Atiker Konyaspor’da, şimdiye kadar Faslı bir oyuncu forma giymedi.

Kulüp tarihinde 40 ülkeden 90 yabancı futbolcu bulunan Atiker Konyaspor’da, şimdiye kadar Faslı bir oyuncu forma giymedi. Devre arası transfer gündeminde buna yaklaşan yeşil-beyazlılar, Aatif Chahechouhe transferi son anda gerçekleşmeyince hüsrana uğradı. Aatif, Konyaspor’un ilgilendiği ilk Faslı futbolcu değil. 2005-06 sezonunda tıpkı Aatif gibi ofansif orta saha olan Said Kherazi ile ilgilenilmiş, hatta sezon öncesi hazırlık kampına bile gelmişti. Oldukça teknik ve hücumda üretken bir futbolcu olan Kherazi, daha sonra müzmin sakat olduğu gerekçesiyle bir maça dahi çıkmadan takımdan gönderildi. Aatif Chahechouhe transferi de Fenerbahçe devre arasında 10 numara takviyesi yapmadığı için gerçekleşmedi. Yeşil-beyazlıların Faslı futbolcu için sezon sonunda tekrar nabız yoklaması bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.