Konyaspor'un golcüleri suskun

Konyaspor'un golcüleri suskun
Ligin en az gol atan takımlarından biri olan Atiker Konyaspor’da forvetlerin suskunluğu sıkıntı yaratırken, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, golcülerle özel görüşmeler yapıyor.

Sezona sıkıntılarla başlayan Atiker Konyaspor, takım savunması tam anlamıyla oturtulamazken, forvetlerin de suskunluğu can sıkıcı noktaya geldi. Yeşil-beyazlılarda teknik ekip gol sorununa çözüm ararken, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, forvetleri görüşme odasına aldı. Takımın forvet hattı yeniden oluşturulurken, uyum sorununu aşamayan yeşil-beyazlılar gol yollarında sıkıntı çekiyor.

FORVETTEN GOL YOK

Ligin 5 haftası geride kalırken, Atiker Konyaspor 5 kez rakip fileleri havalandırırken, henüz forvetlerden gol bulamadı. Yeşil-beyazlılarda, Evouna, İmoh ve Eze henüz golle tanışamazken, gol krallığında en üstte sağ bek Skubiç yer alıyor. Yeşil-beyazlılarda Skubiç iki, Musa Araz 2 ve Fofana takım adına gol kaydeden isimler oldu.

GOLCÜLER GÖRÜŞME ODASINA

Forvetlerin suskunluğu defansta sorunlar yaşayan yeşil-beyazlılar için artı sorun olarak göze çarparken, Mustafa Reşit Akçay, çözüm arıyor. Akçay, taktiksel çalışmalarda hücum organizasyonlarının üzerinde fazlasıyla dururken, forvetlerle de özel görüşmeler yapıyor. Golcülerin uyum sorununu atlatabilmeleri için özel terapiye alan Akçay, mutlaka Akhisar maçında gol istediğini de oyuncularına iletti. (Ulaş İNBAŞI)

manset-(2)-005.jpg

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum