Konyaspor'un iki günlük maçı

Konyaspor'un iki günlük maçı
Konyaspor Haber: Konyaspor’un, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Salzburg maçı 2 gün sürecek. Yeşil-beyazlıların karşılaşması yarın akşam 23.05’te başlarken, cuma gününün ilk saatlerinde sona erecek

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda mücadele eden Atiker Konyaspor, ligin 4. hafta karşılaşmasına Avusturya temsilcisi Salzburg’a konuk olacak. Yeşil-beyazlıların karşılaşması yarın saat 23.05’te başlarken, cuma gününün ilk saatlerinde sona erecek. Konyaspor, zorlu karşılaşma için bugün sabah saatlerinde özel uçakla şehirden ayrılacak.

İLK ROTA AVUSTURYA

Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Salzburg maçı için bugün sabah saatlerinde özel uçakla şehirden ayrılacak. Yeşil-beyazlılar takıma tahsis edilen özel uçakla Avusturya yolunu tutarken, bu maçın ardından yine aynı uçakla Sivasspor maçı için direkt Sivas’a gidecek.

ŞİFO GALİBİYET İSTİYOR

Yeşil-beyazlıların yeni teknik patronu Mehmet Özdilek, Salzburg ile Konyaspor arasında oynanacak maçla birlikte kariyerinde ilk kez bir UEFA Avrupa Ligi maçına çıkacak. Özdilek bu alandaki ilk maçından galip ayrılmak için her türlü olasılığı düşünüyor.

TER ANTRENMANI BUGÜN

Sabah saatlerinde özel uçakla Avusturya’ya uçan Konyaspor, Salzburg maçı öncesindeki son rötuşunu da burada yapacak. Yeşil-beyazlılar bugün akşam saatlerinde maçın oynanacağı Red Bull Arena’da ter antrenmanı gerçekleştirecek.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.