Konyaspor’un rakipleri de kayıp

Konyaspor’un rakipleri de kayıp
Atiker Konyaspor haftayı puansız tamamlarken, temsilcimizin Avrupa kupasındaki rakiplerinden Marsilya bu hafta 6-1, Salzburg ise 1-0’ılk yenilgiler aldı. Ligde üç haftadır gol atamayan Vitoria Guimaraes ise deplasmanda 0-0 berabere kaldı

MARSİLYA DAĞILDI: YARIM DÜZİNE GOL

Atiker Konyaspor ve Beşiktaş’ın Avrupa'daki rakipleri lig maçında karşı karşıya geldi. Birçok yıldızını başka takımlara gönderen ve genç yıldızı Kylian Mbappe'yi de PSG ile yapılan transfer görüşmeleri nedeniyle yedek oturtan Monaco, Marsilya karşısında gol oldu yağdı. Glik, Falcao (2), Diakhaby, Sidibe ve Fabinho ile sonuca giden Fransız ekibi böylece 4 hafta sonunda puanını 12 yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta mücadele edecek Monaco'nun yıldız golcüsü Radamel Falcao 4 maç sonunda gol sayısını 7'ye çıkardı.

Konyaspor’un rakibi Marsilya ise sezonun ilk yenilgisini alırken, 7 puanda kaldı ve haftayı 6. sırada tamamladı.  Rakibine oranla topla daha çok oynayan (yüzde 54’e yüzde 46)  Marsilya, maç boyunca rakip kaleye 3’ü isabetli 10 şut denemesinde bulundu.

GUİMARAES 3 MAÇTIR KAYIP

Portekiz Birinci Futbol Ligi’nde oynanan maçta Vitoria Guimaraes ile Paços De Ferreira golsüz berabere kaldı. Atiker Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi I Grubu’ndaki rakibi Vitoria Guimaraes, deplasmanda Paços De Ferreira’ya konuk oldu. Awer Mabil’in kırmızı kart görmesiyle ev sahibi ekibin 45. dakikada 10 kişi kaldığı mücadelede iki takımın skoru değiştirme çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Dördüncü haftası oynanan Portekiz Ligi’nde bir galibiyet, iki mağlubiyeti bulunan Vitoria Guimaraes, bu beraberlikle puanını dörde çıkardı. Üç haftadır gol atma başarısı gösteremeyen Vitoria Guimaraes, beşinci hafta mücadelesinde sahasında Boavista’yı ağırlayacak.

SALZBURG LİDERLİK MAÇINI KAYBETTİ

Atiker Konyaspor’un bir diğer rakibi Salzburg da haftayı puansız kapattı. Avusturya Bundesliga’da mücadele eden ve şampiyonluğun iddialı ekiplerinden birisi olarak gösterilen Salzburg, 6.hafta müsabakasında lider Strum Graz’a 1-0 mağlup oldu. UPC Arena’daki maçı kazanması durumunda haftayı lider kapatacak olan Salzburg bu amacına ulaşamadığı gibi Strum Graz’ın 5 puan gerisine düştü.  Salzburg aynı zamanda bu sezon ilk kez bir resmi müsabakadan mağlubiyetle ayrıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.