Konya'ya şehit ateşi düştü

Konya'ya şehit ateşi düştü
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde silahlı saldırı sonucu şehit düşen askerlerden birinin de Konya'nın Çeltik İlçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Ramazan Gülle olduğu öğrenildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan 36 yaşındaki Uzman Çavuş Ramazan Gülle'nin, Konya'nın Çeltik ilçesinde yaşayan ailesi, acı haberi öğrenince büyük üzüntü yaşadı.

Şehidin ailesi, Gökpınar Mahallesi'ndeki evlerinin önünde yakınları ve komşularının başsağlığı dileklerini kabul etti. Bu sırada anne Yeter Gülle (60) ve şehidin kız kardeşi, sinir krizi geçirdi.

Baba Duran Gülle (60), gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun kanının yerde kalmamasını istediğini söyledi.

Oğlunu en son 15 gün önce gördüğünü dile getiren Gülle, şöyle konuştu:

"Oğluma, 9 Ekim'de kız kardeşinin düğüne geldiğinde, 'Görev yaptığın yeter, artık gitme' demiştim. O da bana, 'Mesleğimi seviyorum. Gitmem lazım baba. Biz orada nöbet tutmazsak siz burada nasıl rahat uyuyacaksınız?' demişti. Oğlumla telefonda en son 6 gün önce konuştuk. Vatan sağ olsun. Devletime güveniyorum."

Evli ve iki çocuk babası Ramazan Gülle'nin 13 yıllık asker olduğu ve Hakkari'deki görevinin bitmesine 7 ay kaldığı belirtildi.

Hatay'da bulunan ve şehadet haberini telefonla öğrenen şehidin eşi Emine Gülle'nin ise Konya'ya doğru yola çıktığı, cenazenin ise yarın öğleden sonra uçakla Konya'ya getirilerek Gökpınar'da düzenlenecek törenin ardından defnedileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.