Konya'ya yağmur uyarısı!

Konya'ya yağmur uyarısı!
Konya'nın birçok ilçesine yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de havanın parçalı ve çok bulutlu olacağını bildirdi.

Yetkililer öğle saatlerinden itibaren Konya il merkezi ile batı ve kuzey kesimlerinde; Aksaray, Niğde merkez ve ilçelerinde yer yer kuvvetli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışla birlikte dolu yağışının da görülebileceğini aktardı.

Hava sıcaklığı ise 3 ila 5 derece azalacak.

İLÇE İLÇE UYARI

Yağışların Öğle saatlerinden itibaren Konya il merkezi, Konya’nın batı ve kuzey kesimleri (Akşehir, Tuzlukçu, Kadınhanı, Sarayönü, Ilgın, Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Doğanhisar, Derbent, Derebucak, Akören, Cihanbeyli, Kulu ve Altınekin) ile Aksaray ve Niğde çevrelerinde; Cumartesi günü ise Konya’nın güneybatı kesimleri (Derbent, Beyşehir, Seydişehir, Ahırlı, Yalıhüyük, Bozkır, Hadim, Taşkent, Akören, Güneysınır) ile Karaman ve Niğde çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı (21-50 mm) ve yağış anında zaman zaman gök gürültüsü ile birlikte dolu yağışının da görülebileceği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.