Korku filmi "Felak" cuma vizyona girecek

Korku filmi "Felak" cuma vizyona girecek
İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini Mehmet Emin Şimşek'in üstlendiği, korku türündeki "Felak" filmi, cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.Senaryosu, "Felak"...

İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini Mehmet Emin Şimşek'in üstlendiği, korku türündeki "Felak" filmi, cuma günü sinemaseverlerle buluşacak.

Senaryosu, "Felak" suresinde geçen kavramlardan yola çıkılarak kaleme alınan filmin yapımcılığını Bülent Yıldız üstlendi.

Çekimleri yaklaşık dört yıl süren "Felak"ta, Özlem Durmaz, Banu Çiçek, Bülent Yıldız, Yusuf Memiş, Selim İşcan, Azra Atmaca, Buse Coşkun ve Batuhan Köse rol alıyor.


- Filmin konusu

"Küçük yaşlarda babasını kaybeden Seher, psikolojik sıkıntılar yaşamaktadır. Seher, çocukluğundan beri aşık olduğu Erhan’ın, kuzeni Nilay’la evlenmesinden sonra Nilay’a karşı hasetlik beslemeye başlar. Sürekli sinir krizleri geçiren Seher hayattan iyice kopar. Durgun, içine kapanık bir halde yaşamaya başlar. Nilay ve Erhan, Seher’deki bu durumun hastalığıyla ilgili olduğunu düşünmektedir. Bilmedikleri şey, Seher'in Nilay’dan intikamını almak için büyüye başvurmuş olmasıdır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.