Korkunç Ölüm! Evinin Penceresinde...

Korkunç Ölüm! Evinin Penceresinde...
istanbul Şişli'de akıllara zarar bir olay meydana geldi. Yalnız yaşadığı öğrenilen 57 yaşındaki Şenol İyiçalışkan evinin penceresinde böyle bulundu.

Paşa Mahallesi Civelek Sokak’taki bir yapının penceresinde, saat 08.00 civarında hareketsiz bir şahıs bulunduğu anlamında polise ihbar geldi. 

Belirtilen adrese giden ekipler, penceredeki insanın çağrılarına yanıt vermemesi üstüne sıhhat ekiplerine bilgi verdi. Polis, eve giremeyince, komşularının yardımı ile şahsın yakınlarına ulaştı. Kapı açıldıktan sonra araştırma oluşturan polis ve sıhhat ekipleri, evde yalnız yaşayan Şenol İyiçalışkan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polisin yaptığı ilk araştırmada ağzından kan gelen İyiçalışkan’ın vücudunda herhangi bir darp, kesici ve ateşli silahla yaralama izine rastlanılmadı. Yakınları,  İyiçalışkan’ın herhangi bir rahatsızlığı bulunmadığını da belirtti. 
Rahatsızlandıktan sonra hava almak için pencereye çıktığı ve bu sırada hayatını kaybettiği tahminlerinde bulunulan İyiçalışkan’ın cesedi, tetkiklerin peşinden Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İyiçalışkan’ın kati ölüm sebebi otopsiden sonra ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.