Köydeki Çocukları Oyun Parkına Taşıdılar

Köydeki Çocukları Oyun Parkına Taşıdılar
İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Batman'ın Gercüş Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda çocuklar için ilçe merkezindeki Kazım Koyuncu Bulvarı'nda oyun parkı oluşturdu- Oyun parkına 60 köyden belediye araçları ile getirilen çocuklar, bayram boyunca do

BATMAN(AA) - SELMAN TÜR / İBRAHİM TORLAK - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Batman'ın Gercüş Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda çocuklar için ilçe merkezindeki Kazım Koyuncu Bulvarı'nda oyun parkı kurdu.

Gercüş Belediyesince Kazım Koyuncu Bulvarı'nda oluşturulan ve palyaço, çizgi film kahramanları ile sihirbazların gösterilerinin yer aldığı oyun parkında, tırmanma duvarı, atlı karınca, dönme dolap, zıplayan boğa, top havuzu gibi oyun grupları kuruldu.

Ramazan Bayramı boyunca çocukların bayramı bayram tadında yaşabilmesini sağlamak amacıyla 60 köyden belediye araçları ile çocuklar ilçe merkezine getirildi. Köyden getirilen çocukların yanı sıra ilçe merkezindeki Suriyeli çocuklar bayram dolayısıyla kendileri için kurulan parkta gönüllerince eğlendi.

Çocukların gün boyu yemek ihtiyaçları karşılandı. Alanda kurulan stantlarda da çocuklara elmalı, Osmanlı ve pamuklu şeker ile çeşitli hediyeler dağıtıldı.

İlk kez çocuk oyun gruplarında doyasıya eğlenen çocuklar, belediye yetkililerine teşekkür etti.

- "Milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz"

Gercüş Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Ünal Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak göreve başladıkları tarihten bu yana hep milletin kaynaklarını milletin hizmetine sunacaklarını söylediklerini belirterek bu doğrultuda çalışmalar başlattıklarını bildirdi.

Ramazan ayı boyunca kurdukları iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldiklerini, birlikte oruç açtıklarını dile getiren Koç, bayram hediyesi olarak da çocuklar için özel bir etkinlik düzenlediklerini aktardı.

Terör örgütlerinin çocukların eline molotofkokteyli ve taş verdiğini anlatan Koç, şöyle devam etti:

"Birileri çocukların eline molotofkokteyli, taş verirken biz onların eline, kitap, defter, bilgisayar ve tablet veriyoruz. Çocuklarımızın sosyal alanda gelişmesi için etkinlikler düzenliyoruz. Milletimizin talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz."



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.