KPSS 2016 Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS 2016 Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
KPSS 2016/2 tercih işlemlerinin 30 Aralık 2016 tarihinde sona ermesiyle birlikte sınava giren ve tercih yapan milyonlarca memur adayı sonuçların ne zaman açıklanacağını heyecanla bekliyor.

KPSS 2016 TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından 21 Aralık'ta alınmaya başlanan KPSS ortaöğretim ve önlisans adaylarının tercihleri 30 Aralık'ta sona ermişti. Tercih işlemlerini yapan memur adayları sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. ÖSYM tarafından şu ana kadar tercih sonuçları ile alakalı bir açıklama yapılmadı ve herhangi bir tarih verilmedi. Sonuçların tercih işlemlerinin bitmesinin ardından 1 hafta içerisinde 10 Ocak 2017 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. ÖSYM tarafından resmi bir açıklama geldiği takdirde www.pusulahaber.com.tr sayfamızdan öğrenebileceksiniz.

KPSS 2016 TERCİH İŞLEMLERİ SONA ERDİ

KPSS 2016'ya girenler için tercih süresi 21 Aralık saat 10.00'da başlayıp 30 Aralık saat 23.59'da sona erdi. KPSS 2016 sınavlarına girip bir süredir heyecanla tercih yapmayı bekleyen memur adayları tercihlerini ÖSYM'nin Aday İşlemleri bölümünde bulunan https://ais.osym.gov.tr/ üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifreleriyle girerek gerçekleştirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.