KPSS şartı aranmadan 40 bin TL maaşla 23 bin kişi alınacak!

KPSS şartı aranmadan 40 bin TL maaşla 23 bin kişi alınacak!
 Editör
İnsan Kaynakları alanında dev alım! 23.000 Kişi alınacak, maaşlar 40 bin TL'ye kadar! 22 İlde gerçekleştirilecek bu alımda bir çok pozisyonda eleman alımı yapılacak.

İnsan Kaynakları alanında uzman eleman açığını kapatmak için 23.000 kişilik dev bir alım kampanyası başlatıldı! 22 ilde gerçekleştirilecek bu alımda, İnsan Kaynakları Uzmanı, Eleman, Koordinatör, İşe Alım Uzmanı, Bordrolama Uzmanı, Yönetici, Yönetici Yardımcısı ve İş Geliştirme Uzmanı pozisyonlarında çalışacak adaylar aranıyor.

MEMUR ALIMINA İLİŞKİN BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaş gün almış olmak,

3. En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış okullardan mezun olmak

4. Kamu haklarından yoksun bulunmamak,

5. Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar dahi zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak,

BAŞVURU İÇİN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

1. Nüfus cüzdanının fotokopisi veya onaylı sureti,

2. Son mezun olunan okuldan alınan diploma nın fotokopisi veya onaylı sureti (Yurtdışında eğitim görmüş lise mezunları için Eğitim ateşeliklerinden alınacak “denklik belgesi”)

3. Erkekler için askerlik askerlik şartı kaldırılmıştır,

4. Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet renkli vesikalık fotoğraf, Postayla başvurularda, asılları yazılı sınav öncesinde ibraz edilmek kaydıyla, belgelerin fotokopileri gönderilebilir.

Başvuru ücreti sınavsız bir giriş olması ve ciddi başvuruların hızlı değerlendirilmesi ve hızlı başlatılması adına 22 kurum aldığı karar ile 308 TL ücretli. Fakat Başvuru evraklarınız onaylanmazsa, ön başvuru bedeli aynı gün içerisinde tarafınıza geri yatırılır. Başvuru ücreti yatırmayan adayların evrakları incelemeye alınmayacaktır.

Başvuru Son Tarihi:20 Nisan (kontenjan dolması durumunda il yada ilçe mesaj olarak bildirilir)

Başvuru detayları için bu irtibat numarasından bilgi alabilirsiniz. 0312 9850406

Öngörülen Maaş Aralığı (Lise-önLisans-Lisans Yüksek lisans) 40.000TL

İlan no: MBS198 RESMİ DENETİMLİ İLANDIR. 82 il 923 ilçe için geçerlidir.

3- Başvuru ön bedeli yatırıldıktan sonra Program için gerekli olan evraklar ( Nufus cuzdanı-okul diploma fotokopisi- 1 adet resim yüklenerek ) [email protected] mail adresine göndermeniz gerekmekte.

Aşağıda Belirlenen alanda uzman ,eleman açıklarını gidermek. Bu alanda etkin ve yeterli donanımda adayları uygun hale getirmek amacı ile 62 il için sınırlandırılmıştır.

-İNSAN KAYNAKLARI UZMANI

-ELEMAN,KOORDİNATÖRÜ

-İŞE ALIM UZMANI

-BORDROLAMA UZMANI

-YÖNETİCİ,YÖNETİCİ YARDIMCISI

-İŞ GELİŞTİRME UZMANI

olarak başvuru 22 il için geçerlidir.

Özel teşvik eğitim başarısını sağlayan adaylar için işveren-iş arayan buluşmasını içeriyor.

Eğitim alacak adaylar için eğitim uzaktan eğitim yolu ile verilmekte.

Eğitimden hemen sonra işveren buluşması yapılacak.

Öngörülen Maaş aralığı 32000-36.000 TL aralığında.

BAŞVURU TARİHİ :

Online olarak ön başvuru tarihi en son 20 NİSAN (Onaylanan adayların NİSAN ayı içerisinde evrak göndermesi gerekmektedir )olarak belirlenmiştir. Bu döneme kadar yapılan başvuruların değerlendirilmesi ve onay süreçleri toplam da 20 NİSAN ‘a kadar yapılacaktır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.