KRALLIK YOLUNDA

KRALLIK YOLUNDA
Atiker Konyaspor’un genç golcüsü Riad Bajic, Kasımpaşa maçında attığı golle Konyaspor tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu rekoruna ortak oldu. Bajic, ligin son yedi haftasında atacağı golle rekoru tek başına sırtlayacak

Geçen sezon başında takıma katılan ve durağan bir sezon geçiren Riad Bajic, bu sezon adeta patlama yaşıyor. Attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, her geçen gün üzerindeki ürkekliği de atarken, fark yaratmaya başladı. 13 golle Konyaspor tarihinde en çok gol atan yabancı futbolcu rekorunu Gekas ile paylaşan Bajic’in rekoru daha yukarıya çekebilmesi için önünde 7 haftası daha var. 2018’e kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki genç oyuncu gözünü rekora dikerken, bir yandan da ligde gol krallığı sıralamasında 3. basamakta. 17 gollü Cenk, 16 gollü Vagner Love’ın arkasından 13 golle 3. sırada Bajic, bir yandan da rakiplerini yakalama peşinde.

KAZANABİLİRDİK

Kasımpaşa maçında Konyaspor’un golünü atan ve bu sezon 13. golüne ulaşan Riad Bajic, rakip karşısında özellikle ilk yarı etkili oynadıklarını belirterek, “Topa daha çok sahip olan, pozisyona giren ve rakibe pozisyon vermeyen durumumuzla soyunma odasına 1-0 önde girdik. İkinci devre gol için her şeye başvuran bir rakip vardı karşımızda. Kalemizi iyi savunduk. Penaltı bana göre haksız bir penaltıydı. Serkan çok güzel kurtardı. Ama hemen sonrasında kalemizde golü gördük. Kazanmak için gayretlerimiz oldu. Pozisyonlarımız vardı. Başaramadık. İlk 5 takım arasına girme yolunda önemli bir avantajı değerlendiremedik ve istemediğimiz puan kayıpları yaşadık” diye konuştu.

EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

Attığı golü ve gol krallığındaki yarışı da değerlendiren oyuncumuz Riad Bajic, “Bana göre güzel bir gol oldu. Ama kazansaydık daha da değerli olacaktı. Ben aldığım süreyi en iyi şekilde değerlendirmek ve takımıma katkı sağlamak için sahaya çıkıyorum. Gol atmak güzel bir duygu. Her şeyden önemlisi tabi ki de takımın başarısı. Buradaki herkesin tek düşüncesi o” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.