KTO Karatay’da eğitim yılı açıldı

KTO Karatay’da eğitim yılı açıldı
KTO Karatay Üniversitesinde 2016-2017 eğitim öğretim dönemi üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlenen program ile açıldı.

Programa Konya Ticaret Odası Başkanı ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, AK Parti Milletvekilleri Muhammet Uğur Kaleli, Mehmet Babaoğlu, öğrenciler, akademisyenler ile çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Programda Konuşan Konya Ticaret Odası Başkanı ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, “Üniversitemiz bugün altı fakülte, iki yüksekokul, bir meslek yüksekokulu ve üç enstitü ile elli bir programda altı bin yüz öğrencisi ile eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Üniversitemizin hedefe öncelikle bölgesinde sanayi ve ticaret kesiminin sorunlarını çözmeye yönelik eğitim ve araştırmalar yapmak” ifadelerini kullandı. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.