KTO Üyelerine yüzde 15 indirim

KTO Üyelerine  yüzde 15 indirim
Yeni eğitim yılına yeni bölümleri, büyüyen kampüs alanı ve genişleyen burs imkânlarıyla beraber giren KTO Karatay Üniversitesi, Konya Ticaret Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına yüzde 15 destek bursu sağlayacak

2009 yılında Konya iş dünyasının duyduğu yetişmiş elemanları sağlamak, için kurulan KTO Karatay Üniversitesi 2017-2018 akademik yılına yeni bölümleri, büyüyen kampüs alanı ve genişleyen burs imkânlarıyla beraber giriyor.

15 FARKLI BURS

KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, “2016-2017 mezunlarını yeni uğurlayarak, bilim ve ticaretin merkezindeki üniversite sloganımızla bu sene Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Adalet Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan yeni öğrencilerimizi kabul etmenin heyecanını yaşıyoruz. KTO Karatay Üniversitesi olarak, öğrencilerimize 15 farklı burs imkânı sunmaktayız. Üniversiteye Giriş Başarı Bursu, Üniversiteye Giriş Yüksek Başarı Bursu, Üstün Başarı Bursu, İlk Tercih Bursu gibi bursların yer aldığı üniversitemizde ilk 10 binden gelen öğrencilere bin ila 3 bin TL arasında burs imkânı sağlamaktayız. Öğrencilerimiz burslarının herhangi bir devamsızlık yahut başarısızlıkta kesilmemesinin güvencesini normal eğitim öğretim hayatları boyunca hissediyor” şeklinde konuştu.

ÜYELERİN YAKINLARINA YÜZDE 15 DESTEK BURSU

KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Karatay Üniversitesi olarak ayrıca, Konya Ticaret Odası üyelerinin ve birinci derece yakınlarının herhangi bir ön lisans veya lisans programına ücretli kontenjandan kayıt yaptırmaları halinde yüzde 15 oranında destek bursu sağladıklarını belirterek, “Geçen yıl bu burs türünden faydalanan öğrencilerimiz yüzde 10 oranında burs almaya devam edecek olup, bu yıl üniversitemize yeni yerleşecek olan öğrencilerimiz ise yüzde 15 oranında burs alacaklardır. KTO Karatay Üniversitesi, insana yapılan yatırımı en değerli yatırım olarak görmektedir. Yeni Türkiye’nin inşasında ve yarınlara taşınmasında kıymetli birer nefer vazifesi görecek gençlerimizi, Konya iş dünyasının yani sizlerin üniversiteniz olan KTO Karatay Üniversitesi’nde görmekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı. (M. Esad Çağla)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.