Ktso'dan Şehit Yakınları Ve Gaziler İçin İndirim Kampanyası

Ktso'dan Şehit Yakınları Ve Gaziler İçin İndirim Kampanyası
KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) şehit yakınları ve gazilerin ekonomik, sosyal ve kültürel bakımdan desteklenmesi ve toplumsal duyarlılığı...

KARAMAN (AA) - Karaman Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) şehit yakınları ve gazilerin ekonomik, sosyal ve kültürel bakımdan desteklenmesi ve toplumsal duyarlılığı güçlendirmek amacıyla üyeleri arasında indirim kampanyası başlattı.

Oda Başkanı Mustafa Toktay yaptığı yazılı açıklamada, Türk ulusunun şanlı tarihinin gurur veren, her zaman övünülen eşsiz destanlar ve zaferlerle dolu olduğunu belirtti.

Bu zaferleri bizlere gazilerin ve şehitlerin yaşattığını ifade eden Toktay şunları kaydetti:

"Şehit ve gazilerimiz vatanımızı ve milletimizi, Türk devletinin bölünmez bütünlüğünü korumak için vatanın her karışına kanlarını akıtmışlar. Savaşlarda destanlar yazarak tarihe altın harflerle geçmişlerdir. Şehit ve gazilerimizin hatıralarını yücelterek onlara sahip çıkmalıyız. Böylelikle ulusumuzun gönlünde hak ettikleri yeri alacaklardır. Vatanımızın ve milletimizin varlığının devamını, bayrağımızın göklerde dalgalanmasını, özgürlüğümüzün korunmasını ve milletçe namusumuzla, şerefimizle yaşamamızı gazi ve şehitlerimize borçluyuz. Onlara sevgi duyuyor, onları saygı ve minnetle anıyoruz. KTSO olarak şehit yakınları ve gazilerin ekonomik, sosyal ve kültürel bakımdan desteklenmesi ve toplumsal duyarlılığı güçlendirmek amacıyla üyelerimizi, şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınlarına işletmelerinde indirim uygulamaya davet ediyorum. Kampanya’ya destek olmak isteyen üyelerimiz, odamızdan bilgi ve gerekli evrakları temin edebilirler."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.