Küçükçekmece'de Kule Vincin Devrilmesi

Küçükçekmece'de Kule Vincin Devrilmesi
Bir inşaatta kullanılan kule vincin halı sahaya devrilmesi sonucu hayatını kaybeden İstanbul Trabzonspor Amatör Takımı antrenörü Ali Tuman ve masör Mustafa Sezer için cenaze töreni düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece'de kule vincin halı sahaya devrilmesi sonucu hayatını kaybeden İstanbul Trabzonspor Amatör Takımı antrenörü Ali Tuman ve masör Mustafa Sezer için cenaze töreni düzenlendi. 

Tuman ve Sezer için Küçükçekmece Tepeüstü Darüsselam Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazı öncesi, aileleri taziyeleri kabul etti. 

Cenaze törenine, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Besim Müftüoğlu ve Mustafa Kuzugüden, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile Tuman ve Sezer'in yakınları katıldı. 

Cenaze namazının ardından, Sezer'in cenazesi Küçükçekmece Kanarya Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ali Tuman'ın cenazesi ise defnedilmek üzere Sakarya'ya gönderildi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.