Kuğulu Vadisi Projesi 2015 yatırım programına alındı

Kuğulu Vadisi Projesi 2015 yatırım programına alındı
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kop Başkanı Mehmet Babaoğlu, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir’de bir araya gelerek katıldığı programda Seydişehir için hazırlanan projeler değerlendirildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Yüzbaşı Mehmet Oyanık ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbünar’ın da katıldığı programda konuşan Kop Başkanı Babaoğlu, yakinen takip ettiği Kuğulu Vadisi Projesi’nin sadece Seydişehir, Konya bölgesi projesi olmadığını, Türkiye geneline hitap eden ulusal çapta bir proje olduğunu kaydetti. Babaoğlu, projenin, KOP 2015 proje yatırım programına alındığını çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Bakan Cevdet Yılmaz devam eden projeler için Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan bilgi aldı. Seydişehir ilçesinin ve çevresinin hareketlendiğini ifade eden Yılmaz Seydişehir’in hak ettiği hizmeti alması için büyük projelere imza atıldığını söyledi.

 

Seydişehir’de büyük değişimler olacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir uzun yıllar sonra hak ettiği hizmetlere ulaşacağını ifade ederek, gece gündüz hükümetimiz ve büyükşehir belediyemiz ile birlikte memleket için çalıştıklarını dile getirdi. Seydişehir için birlik ve beraberliğin zamanı olduğunu, bunun için genç girişimcilerin hali hazır ve yapılacak projelerde Seydişehir için seferber olması gerektiğine dikkat çekti.

Toplantı sonunda Bakan Yılmaz’a Seydişehirli Ressam Fatma Kırdar’ın eserini hediye eden Başkan Tutal Seydişehir’i ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.