Kulesite’de goalball heyecanı

Kulesite’de goalball heyecanı
Kulesite, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Konya Gençlik Hizmetler İl Müdürlüğü ve Engelliler Spor Koordinasyon Merkezi işbirliği ile Goalball turnuvası düzenledi

Kulesite, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Konya Gençlik Hizmetler İl Müdürlüğü ve Engelliler Spor Koordinasyon Merkezi işbirliği ile Goalball turnuvası düzenledi. Üçer kişilik 6 takımın yarıştığı turnuvada, görme engelli sporcular birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

Turnuvanın 29 Ekim Çarşamba günü Kulesite atrium alanında gerçekleşen ödül törenine Kulesite Alışveriş Merkezi Müdürü Mustafa Totan, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin ve Konya Engelliler Spor Koordinasyon Merkezi Koordinatörü, Türkiye Görme Engeliler Spor Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mustafa Kandemir katıldı.

Turnuvada birinci olan Mevlana Engelliler Kulübü altın madalya, ikinci olan Konevi Görme Engelliler Kulübü gümüş madalya, üçüncü olan Selçuklu Görme Engelliler Spor Kulübü ise bronz madalyanın sahibi oldu.  (Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.