Kültür'de 2. “YARAR” Dönemi

Kültür'de 2. “YARAR” Dönemi
Bazı Bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı. Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne dokuz yıl aradan sonra Abdüssettar Yarar ikinci kez yeniden atandı.

abdussettar-yarar-2-002.jpgBazı Bakanlıklara ait atama kararları  Resmi Gazetede yayımlandı. Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne dokuz yıl aradan sonra Abdüssettar Yarar ikinci kez yeniden atandı.

Başbakanlık ile Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Millî Eğitim, Orman ve Su İşleri ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararlarına ilişkin kararname bugünkü Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne dokuz yıl aradan sonra Abdüssettar Yarar ikinci kez yeniden atandı.

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Doç.Dr. Mustafa Çıpan’nın görevinden ayrılmasının ardından boşalan Müdürlük koltuğuna, 2003-2007 yılları arasında Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapan Abdüssettar Yarar, dokuz yıl aradan sonra ikinci kez yeniden atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2016/562 sayılı atama kararnamesinde: “Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek göstergeli Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Abdüssettar Yarar’ın atanması, 657 sayılı Kanunun 74 üncü maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür” denilmekte.  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.