Kulu Sanayi bölgesinde 5 firma yer tahsis sözleşmesi imzaladı

Kulu Sanayi bölgesinde 5 firma yer tahsis sözleşmesi imzaladı
Konya'nın Kulu ilçesinde Organize Bölge Sanayi Bölgesinde 2024 yılı yatırımlarına başlayacak olan 8 firmanın 5'i yer tahsis sözleşmesini imzaladı.

2024 yılı yatırımlarına başlayacak olan 8 firmanın 5'i yer tahsis sözleşmesini imzaladı.

Kulu Organize Sanayi Bölgesinde 2024 yılında yatırımlarına başlayacak olan 8 firmanın 5'i Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat başkanlığında yer tahsis sözleşmesini imzaladı.

1 MİLYAR 250 MİLYON LİRA OLAN VE 500 KİŞİLİK İSTİHDAM TAAHHÜDÜ

Kulu Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapma taahhüdü 1 milyar 250 milyon lira olan ve 500 kişilik istihdam taahhüdü ile başvuru yapan 8 firmadan 5 firma ile OSB bölgesinde yer tahsisi sözleşmelerinin imzalandığını belirten Kulu Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ömer Faruk Yalınız, "2024 yılı ilk çeyreğinde yatırımlarının startlarını verecek olan firmalarımıza ve Kulu ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Sözleşme imza törenine, Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, Belediye Meclis Üyesi Adem Sarı, Kulu Organize Sanayi Bölge Müdürü Ömer Faruk Yalınız ve 5 firma yetkilisi katıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.