KULÜBE KATKISI: -1

KULÜBE KATKISI: -1
Süper Lig’in ilk yarısında maçları 36 gole sahne olan Atiker Konyaspor’a oyuncu değişiklikleri fazla yaramadı

HABER: Emre Tanrıver

Süper Lig’in ilk yarısında maçları 36 gole sahne olan Atiker Konyaspor’a oyuncu değişiklikleri fazla yaramadı. Yeşil-beyazlıların karşılaşmalarında değişikliklerden sonra 17 gol olurken, temsilcimiz oyuna giren oyunculardan beklediği katkıyı alamadı.

Atiker Konyaspor’da ligin ilk yarısında 21 futbolcu forma şansı bulurken, sonradan oyuna giren oyuncular skor üretme noktasında sıkıntı çekti. Anadolu Kartalı’nın maçlarındaki gollerin yarısına yakını da oyuncu değişikliklerinden sonra oldu.

DEĞİŞİKLİK YARAMIYOR

Mütevazı kadrosuyla 1,5 sezondur başarılı bir grafik çizen Atiker Konyaspor, yedek oyuncudan faydalanma noktasında sıkıntı yaşıyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon oyuncu değişikliklerinden istediği verimi alamazken, bu değişiklikler takıma genelde olumsuz yansıdı. Konyaspor’un maçları bu sezon 36 gole sahne olurken, bu gollerin 17’si temsilcimizin oyuncu değişikliklerinden sonra gerçekleşti. Atiker Konyaspor, ‘taze kanlar’dan sonra kalesinde 9 gol görürken, meşin yuvarlağı rakip filelere 8 kez gönderdi. Konyaspor’un yalnızca Beşiktaş, Fenerbahçe ve Kayserispor karşılaşmalarındaki değişikliklerinden sonra futbolseverler gol izleyemedi.

SADECE BAJİC VE AMİR

Atiker Konyaspor’da bu sezon kulübeden gelip skora katkı sağlayan sadece 2 isim var: Riad Bajic ve Amir Hadziahmetovic. Bajic, 7. haftadaki Başakşehir maçında oyuna sonradan girip gol atarak takımına 1 puan kazandırırken, Amir Hadziahmetovic de 11. haftada deplasmanda 3-0 kazanılan Gaziantepspor maçında kulübeden gelip Konyaspor’un son golünü kaydetmişti. Deni Milosevic ve Halil İbrahim Sönmez sonradan girdiği karşılaşmalarda skora katkı sağlayamasalar da, oyuna hareketlilik getirerek dikkat çektiler.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.