Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni merkezi açıldı

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni merkezi açıldı
Ankara'dan İstanbul'a taşınan Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni merkezi açıldı

Ankara'dan İstanbul'a taşınan Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni merkezi açıldı.

Vakfın Maslak'taki yeni merkezinin açılışına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Avrupa Profesyonel Futbol Ligleri Başkanı Lars Christer Olsson ile Süper Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Açılışta konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı'nın Türk futbolunun en önemli paydaşlarından biri olduğunu dile getirerek, "Kulüpler Birliği Vakfı'nı, uzun süredir hayalini kurduğumuz güzel bir mekana taşıdık. Biz çok büyük bir aileyiz, Kulüpler Birliği Vakfı da bu ailenin ağabeyi. Onun için Kulüpler Birliği Vakfı, futbolumuza örnek olması gereken bir kurum. Sağolsun Göksel başkan döneminde de toparlandı ve önemli adımlar atıyor. Ben tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Allah birliğimizi bozmasın." diye konuştu.

Kulüpler Birliği Vakfı Bakanı Göksel Gümüşdağ ise yaklaşık bir yıldır hedefledikleri projeyi hayata geçirdiklerini anlatarak, "Merkezimiz haftanın 7 günü çalışacak. Bu yıl tarihimizde ilk defa yaptığımız özel sektör sponsorluklarıyla güçlenmeye başladık. Bu bizim için önemli bir işaret. Saygı ve birlik içinde olmanın meyvelerini aldığımıza inanıyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ, vakfın yeni merkezinin açılış kurdelesini birlikte kesti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.