Künefeye farklı bir bakış “Künefezade”

Künefeye farklı bir bakış “Künefezade”
Künefeye farklı bir bakış “Künefezade”

Dilhan Türker'in Haberi

Hazırlanışından sunumuna ayrı bir özen isteyen künefenin yeni adresi “Künefezade” alışılagelmiş Hatay Künefesi değil de Urfa Künefesini tatlı severlerle buluşturuyor. Standart peynirli künefenin haricinde 20 çeşit künefeyi, müşterilerine sunduklarını belirten Mehmet Aker, “Künefemizin bir özelliği de Hatay künefesi gibi önceden yapılıp bekletilmiyor sıcak sıcak ikram ediyoruz” ifadelerini kullandı”

SUNUMDAN KÜNEFEYE HER ŞEY ÖZEL

Künefe sevenlerin yeni adresi olan Künefezade’de sunum müşterileri biraz şaşırtıyor çünkü künefe, süt, meyveler ve kuruyemişle birlikte ikram ediliyor. Bunun nedenini Mehmet Aker şu şekilde belirtti; “Künefemizin yanında süt ve meyveler ikram ediyoruz. Süt içilmesi ayrı bir özelliktir. Tatlının mideyi rahatsız etmemesi için süt ikram ediyoruz. Süt tatlının yoğun şerbetini azaltıyor” Tatlının Urfa Bilecik yöresine ait olduğunu anlatan Aker, “Künefemiz tadına bakıldığı andan itibaren güzel bir tat bırakıyor. İnsanı rahatsız etmiyor çünkü yağımız özel. Künefemizin bir özelliği de Hatay künefesi gibi önceden yapılıp bekletilmiyor sıcak sıcak ikram ediyoruz” dedi.

dsc_9165.jpgimg_8278.jpg

“KONYA’DA TEKİZ”

Konya’da tek olduklarını ifade eden Mehmet Aker, Konya insanının tatlıya düşkün olduğunu belirtti. Aker, “Yaptığımız künefeden Urfa’da Gaziantep’te Alanya’da vardır Konya’da tekiz yeni açtık şubemizi ama ilerleyen zamanlarda 2. şubemizi de açmayı düşünüyoruz. İddialıyız daha yeni açıldık ama gelen müşterilerimiz o kadar memnun kalıyor ki diğer günlerde arkadaşlarıyla çıkıp geliyorlar. İşimizi güzel yapmasak sevilmezdik. Günden güne ismimiz duyuluyor. Değişik bir tat herkes gelip tatmalı. Aşçılarımız Urfa Bilecik’ten özel olarak geldi. 17 kişilik bir ekiple çalışıyoruz 20 kişilik bir ekip olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Ramazan’da iftardan sahura kadar açık olduklarını belirten Aker, paket servis ile Konya’nın her yerine künefe ikramında bulunacaklarını sözlerine ekledi. 

img_8292.jpgimg_8304.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.