KUPA AŞKINA

KUPA AŞKINA
Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün Ümraniyespor’u konuk edecek. Kupada final hedefleyen yeşil-beyazlılar, rakibini yenerek çeyrek finale adını yazdırmak istiyor. Büyükşehir Stadyumu’ndaki mücadele 15.30’da başlayacak

Geçtiğimiz yıl yarı finalde veda ettiği kupada bu sezon final görmek isteyen Atiker Konyaspor, bu doğrultuda önemli bir maça çıkacak. Yeşil-beyazlılar, TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile son 16 turunda karşılaşacak. Temsilcimiz, saha ve seyirci avantajını kullanarak rakibini yenmek ve çeyrek finale çıkmak için mücadele edecek.

BIRAKTIĞI YERDEN DEVAM

Ziraat Türkiye Kupası’nda geçen sezon iyi bir performans sergilemesine rağmen yarı finalde Fenerbahçe’ye elenen Atiker Konyaspor, yarım bıraktığı işi bu sene tamamlamak istiyor. Kupada final hedefleyen Anadolu Kartalı, öncelikle Ümraniyespor’u yenerek çeyrek finale çıkmayı amaçlıyor. Temsilcimiz ayrıca ligdeki farklı Beşiktaş mağlubiyetini de taraftarına unutturup güzel bir hediye vermek istiyor.

YİNE ROTASYON

Teknik direktör Aykut Kocaman, geleneği bozmayarak Ümraniyespor karşısına yine yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Şimdiye kadar ligde fazla şans bulamayan isimlere kupada forma veren Kocaman, son 16 turu mücadelesinde de bu alışkanlığı devam ettirecek. Tecrübeli teknik adamın sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalarda yer alan Selim Ay ve Meha ile birlikte, kaleci Kaya Tarakçı, Can Demir Aktav, Mbamba, Halil İbrahim Sönmez, Emre Can Atila, Fofana ve Hora’ya bu karşılaşmada şans vermesi bekleniyor.

GRUPTA NE YAPTILAR?

Kupada H grubunda Trabzonspor, Gümüşhane ve Kızılcabölük ile karşılaşan Atiker Konyaspor, 6 maçtaki tek yenilgisini son karşılaşmada Trabzonspor’a karşı aldı. Diğer 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlik çıkaran yeşil-beyazlılar, Gümüşhane’nin önünde 11 puanla gruptan lider çıktı. TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor ise Akhisar, Bursa ve Aydınspor’un bulunduğu G grubundan Akhisar’ın ardından 9 puanla 2. olarak çıktı.

KARDEŞLER’LE 3’ÜNCÜ KEZ

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak Atiker Konyaspor-Ümraniyespor mücadelesinde hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Hakan Yemişken yapacak. Arda Kardeşler, bu sezon Konyaspor’un lig de Kasımpaşa’yı 2-1 yendiği mücadelede orta hakem, Adanaspor’u 1-0 yendiği maçta da 4. hakem olarak görev yapmıştı.

BEKLEMEYE GEÇTİLER

Atiker Konyaspor, Ümraniyespor maçının hazırlıklarını dün tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Kayacık Tesisleri’nde öğleden sonra Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman koşu ve toplu-topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncularımız daha sonra 3 grupta 5'e 3 top kapma çalışmasının ardından taktik bir çalışma gerçekleştirdi. (Emre Tanrıver)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.