KUPA PROVASI

KUPA PROVASI
Kupa nedeniyle arka planda bırakan Atiker Konyaspor, haftanın açılış maçında Kayserispor’a konuk oluyor.

Üst üste aldığı kötü sonuçları unutmak isteyen yeşil-beyazlı ekip, Kayseri deplasmanından 3 puanla dönerek kupada oynanacak yarı final rövanş maçı öncesi moral bulmak istiyor.Spor Toto Süper Lig’de 31. haftanın perdesi bugün oynanacak iki karşılaşmayla açılırken, temsilcimiz Atiker Konyaspor deplasmanda Kayserispor ile mücadele edecek. Kupada finali kovalamasına rağmen ligde istediği performansı sergileyemeyen ve üst üste kötü sonuçlar alan yeşil-beyazlı ekip, ciddi bir düşüş yaşadı. Sezonun sonuna doğru yaklaşılırken kaybettiği puanlarla ilk 6 hedefinden uzaklaşan Anadolu Kartalı, Kayserispor maçını kazanarak bulunduğu konumu korumak istiyor. Kayserispor ile Atiker Konyaspor arasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak maç saat 20.00’da başlayacak. Mücadeleyi Halis Özkahya  hakem  yönetecek.

HEDEF KUPA ÖNCESİ MORAL

Ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan Atiker Konyaspor, beklenilenin de altında bir performans sergiledi. Aykut Kocaman’ın öğrencileri, kupa öncesi bir an önce toparlanma düşüncesinde. Yeşil-beyazlılar deplasmanda oynanacak Kayserispor maçında hem iyi futbol hem de iyi bir sonuç almanın peşinde. Temsilcimiz, ligi arka planda bırakmasına rağmen 3 puanı alarak kupa maçı öncesi moral bulmayı istiyor.

18. RANDEVU

Atiker Konyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor’a karşı üstünlüğü bulunuyor. İki ekip bugünkü maçla beraber Spor Toto Süper Lig’de 18. kez karşı karşıya gelecek. Oynanan 17 maçta Konyaspor 6, Kayserispor’un ise 4 galibiyeti bulunuyor. Rekabette 7 maç ise beraberlikle sona erdi. İki takımın rekabetinde Konyaspor’un son yıllarda büyük üstünlüğü bulunuyor. Temsilcimiz, sarı kırmızılı ekibe karşı tam 7 yıldır mağlup olmuyor. Kayserispor, Konyaspor’u en son 2010-2011 sezonunda 12 Kasım 2010’da 1-0 mağlup etmişti.

SERKAN DÖNÜYOR

Kasımpaşa ile oynanan lig maçında başparmağı kırılan ve ligde son 3 hafta formasından uzak kalan Serkan Kırıntılı sahalara geri dönüyor. Yeşil-beyazlı ekibin deneyimli kalecisi, bu hafta yapılan antrenmanların tamamında takımla beraber çalıştı. Sakatlığı geçen Serkan Kırıntılı, teknik direktör Aykut Kocaman’ın şans vermesi halinde Kayserispor ile bugün oynanacak maçta forma giyebilecek. Konyaspor, Serkan Kırıntılı’nın yokluğunda ligde ve kupada 4 maçta da kazanamazken, kalesinde 8 gol gördü.

EKSİK ÇOK

Yeşil-beyazlıların Kayserispor maçı öncesi önemli eksiklikleri var. Sakatlığı bulunan Ali Turan, Vukovic ve Halil İbrahim bu maçta forma giyemeyecek. Rangelov’un durumu ise maç saatinde netleşecek. Öte yandan Barry Douglas da cezası nedeniyle Kayserispor maçında takımını yalnız bırakacak. Temsilcimizde Milosevic ve Volkan Fındıklı ise sarı kart sınırında. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Kocaman’ın sahaya nasıl bir 11 süreceği merakla bekleniyor. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.