Kuran Spor Şampiyon Oldu

Kuran Spor Şampiyon Oldu
Seydişehir Belediyesi’nin düzenlediği Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası final maçıyla sona erdi...

Seydişehir Belediyesi’nin düzenlediği Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası final maçıyla sona erdi.

İlçede 24 takımın mücadele ettiği turnuvaya çeşitli meslek ve kuruluşlardan 450 ye yakın amatör oyuncu katıldı. 60 Evler Spor Sahasında oynanan final maçında Kuran Spor ve Ilıca Burçak Spor kupa için finalde karşılaştı.ilk yarısı golsüz sona eren mücadelede Kuran spor ikinci yarı bulduğu goller ile karşılaşmadan 2-0 sonuçla ayrılarak mutlu sona ulaşan ekip oldu.

Turnuva da kuran spor şampiyon olurken, Ilıca Burçak spor ikincilik ile yetindi, Özkan orman ürünleri spor  üçüncü olmayı başardı. Turnuvanın en centilmen takımı ise Beha Medikal seçildi. 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’de vatandaşların sosyal faaliyetleri yaşayabilmeleri için Seydişehir Belediyesi bünyesinde iki yıldır futbol ve voleybol dallarında turnuva düzenlediklerini; bu turnuvalara her yaştan vatandaşların katılarak bir araya gelip, dostluk ve kardeşlik için spor yaptıklarını kaydetti. Başkan Tutal, “Amacımız vatandaşlarımızın, yoğun iş temposundan sıyrılıp sosyal faaliyetlere katılabilecekleri imkânlar oluşturmak. Spor yapabilmelerini sağlamak. 8, 15 yaş arasındaki öğrenciler için birçok branşta yaz spor okullarını açıyoruz. 15 yaş üstü vatandaşlarımız da bu tür programlarımıza katılma fırsatı buluyor, Başkanlık Kupasında dostluk bağları kuvvetleniyor, kaynaşma birlik ve beraberlik duyguları pekişiyor.” Dedi.

(Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.