Kurnazlığı ters tepti! Trafik magandası drona yakalandı

Kurnazlığı ters tepti! Trafik magandası drona yakalandı
Denetimlerde bir sürücünün aracını yanındaki yolcuya devrettiği anlar kamerayla tespit edildi.

İstanbul Sarıyer'de ehliyetsiz sürücünün trafik denetiminde aracını yanındaki kişiye devretmesi dron kamerasıyla belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen dron destekli trafik denetiminde, bir araç sürücüsünün trafik levhalarına uymayarak aracını yol kenarına park ettiği belirlendi.

Sürücüsünün yolcu koltuğunda oturan kadın ile yer değiştirdiği tespit edilen araç, uygulama noktasında durduruldu.

Daha önce sürücü belgesinin alındığı anlaşılan sürücüye, sürücü belgesi geri alındığı halde araç kullanmaktan 3 bin 674 lira, trafik levhalarına uymamaktan 196 lira, araç sahibine ise 3 bin 674 lira olmak üzere toplam 7 bin 544 lira cezai işlem uygulandı.

İlçe genelinde yapılan denetimlerde indirme bindirme kuralına uymadığı belirlenen toplu taşıma aracı sürücüsüne 196 lira, trafik levhalarına uymadıkları belirlenen 6 sürücüye toplam 1176 lira, kask kullanmadığı tespit edilen bir motosiklet sürücüsüne 196 lira ve emniyet kemeri takmadığı belirlenen bir sürücüye 196 lira ceza kesildi.

Uygulamalarda toplam 9 bin 112 lira cezai işlem yapıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.