Kurtlar Vadisi Bu Gece Pensilvanya’nın Uykularını Kaçırdı!

Kurtlar Vadisi Bu Gece Pensilvanya’nın Uykularını Kaçırdı!
ATV’de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu akşamki bölümü, paralel örgüt mesajlarıyla sosyal medyada fırtına estirdi. Dizide 17 Aralık operasyonu ve MİT TIR’larına kurulan tezgah konu alındı.

“MUHTEREM BEY” TİPİYLE GÜLEN

Polat Alemdar’ın Hoca lakaplı karakterle yaptığı görüşme geceye damgasını vurdu. Polat Alemdar, eş zamanlı operasyonların başladığını belirten Hoca’ya, “Ancak merak ettiğim devlet içinde bu klonu kim destekliyor?” sorusunu yöneltti.

Hoca, Polat’ın sorusuna “Tapınakçılar ve maalesef Muhterem bey.” diyerek cevap verdi.

CEMAATE AĞIR ELEŞTİRİ

Dizide 17 Aralık operasyonunun İsrail’in desteğiyle gerçekleştirildiği imaları sıkça yer aldı. Bu arada paralel yapının, devleti klonladığı ve sinir uçlarını tamamen uyuşturduğu iddia edildi.

İşte o ilginç dialog:

“Çok safmışız, farkedemedik. Operasyon çok önceden planlanmış. Biz dışarıdan gelen operasyonlara odaklanırken, onlar çoktan içimizde yerleşmişler. Keşke sadece tapınakçılar olsa. Onları tanıyoruz, düşmanımız olduğunu biliyoruz. Tek kelimeyle devleti klonlamışlar”

Hoca’nın bu yanıtı kısa sürede ‘Muhterem Bey’ başlığıyla Twitter’da en çok konuşulan konu oldu.

Muhterem bey başlığı altında yazılan yorumlarda, bu kişinin Fethullah Gülen olduğu dile getirildi.

SAVCI ZEKERİYA ÖZ BOMBASI

Operasyonu yürüten savcının yolsuzluk ve rüşvet operasyonu eski savcısı Zekeriya Öz’e neredeyse tıpatıp benzetilmesi gözlerden kaçmadı.

Savcı Leyla'nın, daha önce karıştığı bir olayın gizli kamera görüntüleri ile sorgulandığı dizinin bu bölümünde Suriye'ye yardım götüren TIR'lar jandarma tarafından durdurulurken araç içindekiler yere yatırıldı, operasyonu yapan jandarma yetkilileri ile araç içindekiler arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Suriye'ye giden araç içindeki Kara gözaltına alındı ve savcı karşısına çıkarıldı. Savcı, Kara'ya Gazze'de Azerbaycan'da Bosna'da neden bulunduğunu, bu operasyonlar için kimlerden emir aldığını sordu. O sırada bir yardımcısı savcıya Tel Aviv'den arandığını söyledi. Ayağa kalkan Kara'nın Savcı'nın yakasına yapışarak "Ben hangi ülkedeyim, beni hangi ülke adına sorguluyorsun"la başlayan ifadeleri bölüme adeta damga vurdu.

VADİDE MEVLANA VURGUSU

Diğer yandan Aksaçlı Polat Alemdar devleti klonlayanlara karşı nasıl mücadele edeceği konusunda tavsiye almak için yanına gittiği Ömer Baba'dan Hz. Mevlana'nın bir hikayesini dinledi. Aslanı taklit eden kurt hikayesi diziyi seyredenleri gülümsetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum