Kurtulmuş Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den brifing aldı

Kurtulmuş Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den brifing aldı
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den brifing aldı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'den brifing aldı.

Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 65. Hükümet'in kurulmasıyla birlikte başbakanlığa bağlı kurumlar arasında yeni görev paylaşılması yapıldığını ve bu çerçevede Diyanet İşleri Başkanlığının kendisine bağlı bir kurum haline geldiğini anımsattı.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez ve başkan yardımcılarından kurum hakkında brifing almak için bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"İnşallah önümüzdeki dönemde Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı kurumlar, şimdiye kadar olduğu gibi başarılı hizmetlerini, din hizmetlerini sürdürmeye devam eder. Siyasi irade olarak da bizim yapmamız gereken işleri bugün burada konuşacağız. Önümüzdeki döneme ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığının yeni perspektifleri, bu faaliyet alanlarının daha etkin bir şekilde genişletilmesi için yeni atılacak adımlar konusunda da bugün karşılıklı olarak müzakerelerde bulunacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.