Kurtulmuş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Kurtulmuş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

İSTANBUL (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eşi Sevgi Kurtulmuş ile FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşların ailelerini ziyaret etti.

Kurtulmuş, ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbecilerin açtığı ateş sonucu şehit olan Erkan Pala’nın (54) Fatih’teki ailesini ziyaret etti. Anne Muazzez ve baba Lütfi Pala ile şehidin çocukları ve kardeşlerine Allah’tan sabırlar dileyen Kurtulmuş, şehit Erkan Pala’ya da Allah’tan rahmet diledi.

Kurtulmuş, daha sonra Esenler’deki şehit ailelerini ziyaret etti.

Atışalanı Caddesi yakınlarında O-3 otobanında tankın ezmesi sonucu şehit olan Hüseyin Kısa’nın (28) ailesine taziye ziyaretinde bulunan Kurtulmuş, evli ve bir çocuk babası şehit Kısa’nın 15 Temmuz günü verdiği mücadeleyi de dinledi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun da yer aldığı ziyaretin ardından Kurtulmuş, aynı mevkide tankın ezmesi sonucu hayatını kaybeden Mehmet Şefik Şefkatlioğlu’nun (49) ailesini ziyarete gitti.

Üç çocuk babası olan Şefkatlioğlu’nun eşi Vahide Şefkatlioğlu'nun da aynı gece bacağını kaybettiğini öğrenen Kurtulmuş, şehide Allah’tan rahmet çocuklarına ve yakınlarına sabır dileyerek, şehit eşi Şefkatlioğlu’nun en kısa sürede sağlığına kavuşması için dua etti.

Vatanı, milleti için Şefkatlioğlu’nun şehit, eşinin de gazi olduğunu ifade eden Kurtulmuş, bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Esenler’deki Birlik Mahallesi’ne geçen Kurtulmuş, O-3 otobanında bir tankın üstüne çıkmasının ardından FETÖ’cü bir askerin açtığı ateş sonucu şehit olan Ahmet Kocabay’ın ailesine taziyelerini bildirdi.

Kurtulmuş, evli ve bir çocuk babası Kocabay’a Allah’tan rahmet dileyerek, şehit eşine ve yakınlarına sabırlar diledi.

Muhabir: Ali Kemal Akan

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.