Kurtulmuş: Yüce Rabbimiz'in 'öf' bile demeyin diye emir buyurduğu annedir

Kurtulmuş: Yüce Rabbimiz'in 'öf' bile demeyin diye emir buyurduğu annedir
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Yüce Rabbimiz'in 'öf' bile demeyin diye emir buyurduğu, Peygamber Efendimizin 'Cennet ayaklarının altındadır' diye müjdelediği annedir." değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, annelerin merhamet, şefkat ve sevgisini kelimelerle ifade etmenin ve anlatmanın çok zor olduğunu belirterek, "Yüce Rabbimiz'in 'öf' bile demeyin diye emir buyurduğu, Peygamber Efendimizin 'Cennet ayaklarının altındadır' diye müjdelediği annedir." değerlendirmesinde bulundu.

Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Anneler Günü dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Annelerin, merhametini, şefkatini, sevgisini kelimelerle ifade etmenin ve anlatmanın çok zor olduğunu belirten Kurtulmuş, mesajında şunları kaydetti:

"Anne, insanı, toplumu ve aileyi kuran, yaşatan ve ayakta tutandır.Yüce Rabbimiz'in "öff" bile demeyin diye emir buyurduğu, Peygamber Efendimiz'in "cennet ayaklarının altındadır" diye müjdelediği Anne'dir. Milletimizin geleneğinde, tarihinde ve örfünde 'Anne' ayrıca büyük bir önem ve değer taşır. Bu vesileyle, tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Şehit annelerimizin ve tüm büyüklerimizin ellerinden öper, saygılarımı sunarım."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.