Emrullah Nergiz

Emrullah Nergiz

Kurtuluş Savaşı’ndaki Ruh geri geldi!

Kurtuluş Savaşı’ndaki Ruh geri geldi!

Hoca Sandıkları patlatın demişti Cuma günkü mitinginde. Konya’da ülkede gereğini yaptı. Allaha çok şükür Millet istikrara, güvene oy verdi. Tanıdığımız bildiğimiz Saadet’li MHP’li dostlar ülkeleri için vatan bilinciyle hareket ettiler. Oylarını AK Parti’ye verdiler.

Bugün Suriyeli de Filistinli de sevindi. Mazlumların yüzü güldü. Fakir fukara mutlu oldu.

Bugün Dünya Müslümanları zulmün dünyada payidar olmayacağını bir kez daha dualarıyla kanıtladı.

Ak Parti günler öncesinden yazdığımız gibi akıllıca bir politikayla çıktı bu kez seçmenin önüne. Vaatlerdeki hareketlilik, en başından seçimi etkileyen faktörlerden oldu. 5 aylık fetret devrini yine milletin iradesi sona erdirdi.

Geçen seçimlerde HDP’nin kullandığı bıçak sırtıyız, haydi bir omuz da siz verin politikası bu kez AK Parti tarafından gerçekten ustaca kullanıldı. Adil Gür dışında hiçbir anket şirketi sonuçların yanına bile yaklaşamadı.

Türkiye’nin % 50 potansiyelinde oy almak gerçekten her partiye nasip olmaz. Bu millet tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi yine aynı ruh etrafında birleşti ve vatan müdafaasına girişti. Vatanını bölmek parçalamak isteyenlere karşı dimdik durdu. Hep Cumhurbaşkanına hem de Başbakanına sahip çıktı.

Bu saatten sonra bu ülkede artık Allah’ın izniyle istikrarsızlık olmaz. Her şey yeniden eski güzel halini alır, piyasa canlanır.

Konya 12 vekille Hoca’sına verdiği desteği bir kez daha kanıtlamış oldu. Şimdi eski hatalara düşmeden yeniden yapılanarak 2023’ü inşa etmeninin temellerini atmak zorunda AK Parti. Konya’da da ülkede de zafiyet gösterenleri temizlemeli ve iktidar yürüyüşü devam ettirmeli.

Hataların üstü örtülürse bugünler geçer şimdiden biline!

Kesinlikle ötekileştirmeden yapmalı bunu. Muhalefette kalan halkı da anlayarak akıllıca hareket etmeli. Bu oy oranı gerçekten çok kıymetli. Türk siyasi tarihindeki en önemli oranlardan biri. Birleştirici politikalarla yeniden diriliş ruhuna doğru ilerlemek gerekiyor.

Halkı bu şekilde milli müdafaadaki gibi birleştirebilmek her kula nasip olmaz Tebrikler Hocam. Tebrikler Cumhurbaşkanım. Tebrikler Türk Milleti.

Bu başarı hepimizin. Bu Memleket hepimizin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emrullah Nergiz Arşivi
SON YAZILAR