Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle çeşitli etkinliklerin düzenleneceği bildirildi. Bozkır İlçe Müftülüğünden yapılan...

KONYA (AA) - Bozkır ilçesinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle çeşitli etkinliklerin düzenleneceği bildirildi.

Bozkır İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, etkinlikler çerçevesinde ilçeye bağlı çeşitli mahallelerde erkek ve kadınlara yönelik sohbetlerin düzenleneceği, sohbetlere Bozkır ilçe Müftüsü Seyit Böğet ve müftülükte görevli hocaların katılacağı belirtildi.

Etkinliklerde 20 Nisan Çarşamba günü Bozkır Belediyesi Düğün Salonunda Hasan Basri Balcı'nın konuşmacı olarak katılacağı konferansın düzenleneceği belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Müftülüğümüz, ilçe merkezinde 4 gün boyunca kermes düzenleyecek. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'de 'Hepiniz birden Allah’ın ipine sımsıkı sarılın, sakın ayrılıp bölünmeyin' deniliyor. Her sene olduğu gibi bu sene de Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde, tüm Bozkır'ımızı kapsayacak programlarla bir ve beraber olacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.