Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe protokolü canlı hayvan pazarını ziyaret ederek besici ve tüccarlara...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe protokolü canlı hayvan pazarını ziyaret ederek besici ve tüccarlara çeşitli hediyeler verdi.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve bazı kurum amirleri Şarkışla canlı hayvan pazarında, besici, tüccar ve esnaf ile bir araya geldi. Buradakilerin Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayan kaymakam Pektaş ve beraberindekiler esnafa çeşitli hediyeler takdim etti..

Şarkışla Belediyesine ait bir araç da pazar çevresine gül suyu püskürttü.

Öte yandan, Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlar Müdürü Yıldırım Alkış da Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde din görevlilerine, öğretmenlere ve vatandaşlara "İslamın Güzelliğini ve Hazreti Peygamberin Örnek Yaşantısı" konularında bilgiler verdi.

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.