Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
SİVAS (AA) - Gürün Müftülüğü tarafından ilçede Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.Asef Çoban Kültür Merkezinde gerçekleşen programa...

SİVAS (AA) - Gürün Müftülüğü tarafından ilçede Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Asef Çoban Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Kaymakam Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Sivas Müftü Yardımcısı Dr. Halil Taşpınar, Jandarma Komutanı Ethem Gökboğa, Emniyet Müdürü Zekeriya Yaldız, İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlu Doğum Haftası'nda Hz. Peygamberi daha iyi anladıklarını belirten müftü Selim Yazıcı, "Bu hayırlı ve mübarek günler ümit ediyoruz ki, tüm İslam alemine hayırlar getirsin." dedi.

Kutlu Doğum Haftası'nın anlamıyla yaşanması gerektiğini ifade eden Dr. Halil Taşpınar da, "Peygamberimiz ne kadar hayatımızın içinde, bizler ne kadar Peygamberimizle birlikteyiz, bunun muhasebesini yapmalıyız. Hepimiz, Allah ve peygamber sevgisine açız. Taklidi bir imandan, hakiki bir mümin çıkmaz. Birçok değerimizi kaybettik. İnsanlığı diriltmek için gelin birlik olalım." diye konuştu.

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.