Kutlu Doğum’a son noktayı Loras İHL koydu

Kutlu Doğum’a son noktayı Loras İHL koydu
Meram Loras İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program, Konya’da bir süredir devam eden Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinin finali niteliğindeydi.

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Meram Loras İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program izleyenlerden tam not aldı. Zindankale Katlıotoparkı Süleymanşah Salonu’nda gerçekleştirilen programa Meram Milli Eğitim Şube Müdürü Nadi Soylu, çeşitli okulların idarecileri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci velisi katıldı.

İlgiyle izlenen programda selamlama konuşması yapan Okul Müdürü Mehmet Gedik, Hz. Peygamber’i anma haftasında öğrencilerin hazırladığı programın çok önemli bir faaliyet olduğunu belirterek “Alemlerin Efendisi Peygamberimiz’i anmayı böyle haftalara sıkıştırmak değildir aslolan. O’nun sünnetini bir yaşam tarzı olarak kabul edip, bireysel ve sosyal hayatımızın her alanına yansıtabilmek gerekir. Ayrıca öğrencilerimizin gelişimi ve başarıları için de bu tür faaliyetleri artırmalıyız” dedi.

Şiir, mektup, konser ve tiyatro etkinliklerinin yer aldığı programın öncesinde misafirlere gül, gülsuyu ve gül lokumu ikram edildi. Program; Peygamberimize Mektup, Peygamberleri Tanıyalım ve Değerler Olimpiyatı yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum