Kütükcü'den KONESOB'a ziyaret

Kütükcü'den KONESOB'a ziyaret
Konya Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü ve beraberindeki heyet Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB)’ni ziyaret etti.

KSO Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü, KSO Meclis Başkanı Tahir Şahin, KSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Lamcı ve Hüseyin Keleş, KONESOB’u ziyaret ederek Birlik Başkanı Ali Osman Karamercan ile görüştü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya'nın meslek odaları, tüm kurumları ve STK'ları ile birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğini belirterek, "Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte birlik beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz" dedi.
Türkiye'nin esnafı, tüccarı, sanayicisiyle bir ve beraber olmaya devam edeceğini söyleyen KSO Başkanı Memiş Kütükcü de, “Bu coğrafyada yaşamak ecdadımız için hiç kolay olmadı. Elhamdülillah artık Türk halkı hem olaylara hem de ortaya konan oyun ve provokasyonlara prim vermiyor. Basiretli duruşumuzu göstermeye devam etmeli, kamu düzenini sağlamada izlenen kararlı politikayı da sürdürmeliyiz. Konya'mızda da esnafımızın bu tür olaylara karşı duruşunu, birlik beraberliğini bozmaması çok önemli" diye konuştu.
Görüşmede Bedesten esnafının yaşadığı sorunlar da konuşuldu. KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, tarihi Bedesten Çarşısı'nın tarihi dokusu ve düzenlemesinden dolayı Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederken esnafın işyerleri önüne herhangi bir ürün çıkarmasının zabıtalar tarafından engellenmesinin sıkıntı yarattığını ve bu konunun bir an önce çözülmesini beklediklerini sözlerine ekledi.
Ziyaret sonunda KSO Başkanı Memiş Kütükcü, KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan'a Mevlana figürlü tablo hediye etti. KSO ve KONESOB yönetimi daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.