KYK burs başvuruları başladı! Son başvuru tarihi ne? Kimler başvurabilecek?

KYK burs başvuruları başladı! Son başvuru tarihi ne? Kimler başvurabilecek?
 Editör
Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün 2023-2024 eğitim öğretim yılı için burs/kredi başvuruları başladı. Peki KYK başvurularının son tarihi ne? Kimler başvurabilecek detaylar haberimizde...

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2023-2024 dönemi için burs/kredi başvurularının başladığını açıkladı. 19 Ekim Perşembe saat 23.59’a kadar devam edecek olan burs/kredi başvuruları e-Devlet üzerinden alınacak.
Gençlere güvenli ve konforlu barınma imkanı sunmanın yanı sıra onları maddi açıdan da destekleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı, burs/kredi başvurularını almaya başladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılında ilk defa bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan öğrenciler ile halen bir yükseköğretim programına devam eden ara sınıf öğrencileri ve yurt dışında öğrenim gören Türk vatandaşları için burs/kredi başvurularının başladığını duyurdu.
Başvurular 19 Ekim Perşembe günü saat 23.59’a kadar yapılabilecek
19 Ekim Perşembe günü saat 23.59’a kadar devam edecek olan burs/kredi başvuruları e-Devlet üzerinden alınacak. Başvuru bilgilerini değiştirmek isteyen öğrenciler, yine bu tarihe kadar e-Devlet üzerinden bilgilerini güncelleyebilecek.

KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLECEK?
İlk defa bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan öğrenciler ile hâlen bir yükseköğretim programına devam eden ara sınıf öğrencileri ve yurt dışında öğrenim gören Türk vatandaşları burs/kredi başvurusunda bulunabilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.