KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak?

KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak?
KYK yurt ve burs başvuruları üniversiteyi kazanan öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki KYK yurt başvurusu ne zaman 2021? KYK burs başvuruları ne zaman yapılacak 2021-2022?

Bu yıla ilişkin KYK burs ve kredi başvurularının alınacağı tarih açıklanmadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da henüz bir tarih bilgisi paylaşılmadı.

Bilindiği gibi, kredi ve burs başvuruları her yıl, tüm üniversitelerin yatay, dikey geçiş, doktora ve yüksek lisans öğrenci işlemlerini tamamlamasının ardından başlıyor.

Bu yıl, KYK burs başvurularının üniversite yerleştirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ekim ayında yapılması ön görülüyor.

KYK yurt ve burs başvurularının tarihleri bekleniyor. KYK yurt ve burs başvurularının yapılacağı tarih henüz belli olmadı. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasından sonra KYK yurt ve burs başvurularının başlaması bekleniyor.

KYK YURT VE BURS BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR? 

KYK yurt ve burs başvuruları başladığı zaman e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.