Murat Güzel

Murat Güzel

Latif Selvi…

Latif Selvi…

Eğitim Bir-Sen Konya Şube Başkanı, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Konya STK’ları İcra Kurulu Başkanı…

Herkesin sustuğu bir dönemde hakkı ve hakikati savunan gürbüz seslerden…

Sadece Konya’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında sevilen sayılan bir isim…

24. dönemde, yani 6 Haziran 2011’de yapılan genel seçimlerde AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunda bulunan, temayülde Recep Konuk’un ardından 2. sırada teşkilatın güvenine mazhar olmuş bir isim…

Bu seçimde de ismi aday adaylığı için sık sık geçmesine karşın, biz Latif abinin aday olmayı düşünmeyeceğini çok önceden yazmıştık.

Çünkü Eğitim Bir-Sen’de Ahmet Gündoğdu Bey üç dönemdir başkanlık yapıyordu ve bu hafta sonu yapılacak genel kurul sonrası Eğitim Bir-Sen genel olarak yenilenecekti.

Geçtiğimiz aylarda toplanan Başkanlar Kurulu’nda Ali Yalçın başkanlığında hazırlanan yeni yönetim kurulu listesinde Eğitim Bir-Sen’in Türkiye çapındaki ikinci ismi olarak, yani başkanvekili olarak diğer başkanların Latif beye teveccüh gösterdikleri haberini almış ve genel kurul tarihinin yaklaşmasını beklemiştik bu müjdeli haberi vermek için.

Geçen haftalarda kısaca yazdığımız bu müjdeli haberi bugün daha detaylıca, doğrudan Latif Bey’in ağzından şu linki kullanarak okumanız mümkün: https://www.pusulahaber.com.tr/latif-selvi-egitim-bir-sen-baskanvekilligine-aday-175506h.htm.

Birileri Latif abiyi alt edilecek bir rakip olarak görse, bir takım sözde köşe yazarları Latif abiye akılları sıra sallasalar da o bu şehrin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri.

Türkiye’yi yöneten üst kadro Konyalı iken, yönetime yardımcı statüsündeki kadrolarda Konyalıların temsil oranlarının düşük kalması akıl alır gibi değil öte yandan.

Bu açıdan da önemli Latif beyin Başkanvekilliği.

AK Partili siyasetçilerin Latif beyin başkan vekilliğini desteklemediğini söylemek bu yüzden yanlış.

Konyalılar olarak Ankara’da daha üst seviyelerde her alanda temsil edilmemiz gerektiği ortada.

Esnaf Odaları Birliği yönetiminde Konyalı kim var?

Meslek birliklerinde kim var?

Türkiye Barolar Birliği yönetimine aday kim var?

TÜRMOB’da kim var?

İsimleri, partileri, görüşleri her ne olursa olsun bütün Konyalıların bu isimleri desteklemesi bana kalırsa şart.

Ama ben Latif Bey’e yapılan ve yazılanları görünce; bu şartı çiğneyen, Konya’nın ve Konyalıların aleyhine Konya’da birtakım dolaplar çevirenleri görünce ifrit oluyorum.

Latif Bey’in Genel Başkan Yardımcısı olacağına kalpten inanıyor ve bu yazıyı bir destek nişanesi olması için yazıyorum.

Hayırlı uğurlu olsun Latif abi…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Murat Güzel Arşivi
SON YAZILAR