Latif Selvi, Eğitim Bir-Sen Başkanvekilliğine aday

Latif Selvi, Eğitim Bir-Sen Başkanvekilliğine aday
Eğitim Bir-Sen Konya Şube Başkanı Latif Selvi, sendikanın Ankara'da bu hafta sonu gerçekleştireceği genel kurulda Ali Yalçın başkanlığındaki listede başkan yardımcısı olarak yer aldı.

Genel Kurulla ve başkanlık süreciyle ilgili olarak sitemize açıklamalarda bulunan Selvi, "Ahmet Gündoğdu beyin başkanlıktaki üçüncü dönemi dolduğu için geçtiğimiz günlerde sendika şube başkanlarıyla başkanlar kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Bu kurulda tarafımıza büyük bir teveccüh gösterildi. O kurulda sendika olarak yeni projelerimizi de konuşmuştuk. Ben, Ali Yalçın başkanlığında oluşturulan listede başkan yardımcılığı görevine talip oldum.Genel kurulumuzda ayrıca bazı tüzük değişiklikleri de öngörülüyor" dedi.

Cumartesi günü konuşmalar ve diğer genel kurul faliyetlerinin yapılacağını, Pazar günü de oylamanın gerçekleştirileceğini söyleyen Selvi, Genel Kurul'da iki farklı liste arasında demokratik bir yarış yaşanacğını sözlerine ekledi. (Murat Güzel)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum